Vi har startat att proviantera, igår blev det köttfärssås med konservering i tryckkokaren.
Idag skall vi träffa andra seglare som har eller ska segla över. Mike som seglat över själv 14ggr skall tala om väder på Atlanten.
Vi har fått tips om en farm med Rastapar i 60årsåldern som enligt rykte säljer okylda otvättade ägg, då klarar dom sig i rumstemperatur ca 1 månad.
Lite bilder från Simpson Bay
Hembyggd farkost |
Besättningen på Fulmar lämnar på väg hem till Spetsbergen |
Det låter spännande. Det blir skönt för Sune att äntligen komma iväg och överfarten kommer säkert att gå bra. Satsa på god mat!!
SvaraRaderaVarma hälsningar Anders L
Ja Sune du är en riktig gourmet och vet vad du vill ha ör mat. Minns dina fantastiska bruna böner med massor av vitlök- Det är en evighet sedan, men kan minnas smakem som om det vore igår. Är ni flera som tar er över samtidigt? Vi ses! Gunilla K.
Radera