Visst ser det gott ut, fisken blev lite torr och hade en svag röksmak. Imorgon återstår att rengöra grillen, men nu njuter vi att äta fisken efter en hel dag i solen.
Välkommen
Vi har startat den här bloggen för att släkt ,vänner och andra intresserade ska kunna följa ombyggnaden/förberedelserna inför vår långsegling med start sommaren 2010. Sy Palmina är en Najad 343 från 1983 som är förlängd i aktern och har fått peke i fören
onsdag 17 juli 2013
Röka fisk med hyfsat resultat
När vi var i Sverige skaffade vi en rök som vi skall använda i vår gasolgrill . Tre mindre fiskar inhandlades till premiären. Dom saltades in och utvändigt, två lådor med hål i locket och med fuktig rökspån i botten ställdes in i grillen. Grillen fick bli varm. Fisken i grillgaller la vi sedan ovanpå lådorna. Och efter ca 30 minuter var det klart.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar